Revolusi Penyembuhan

“PYRA ENERGY WATER MIRACLE RECOVERY

Nabi s.a.w. bersabda maksudnya: “Siapa yang akan diberikan kebaikan (nikmat) oleh Allah, diberikan penderitaan (lebih dahulu).” (HR Bukhari)


ADIK AMIRA SYAKIRAH ~ EKSZEMA YANG KRONIK

Adik Amira & Keluarga

Adik Amira & Keluarga

Adik Amira berusia 2 tahun menghidap penyakit Ekszema yang kronik.Pelbagai rawatan telah dicuba oleh kedua ibu-bapa adik Amira tetapi usaha mereka gagal.Anak kecil ini tidak pernah berhenti menggaru kulitnya,sehingga kulit amira terkopek dan berdarah. Kedua ibu dan bapa Adik Amira telah Berkunjung ke PYRACOSMIC dan menjalani Rawatan Alternatif daripada Dr Ahmad Lothfi Ibrahim.

Dengan amalan PYRA ENERGY WATER serta PYRA VIBRATION OIL, dan takdir Allah, adik Amira kembali pulih. Lihatlah akan gambar-gambar sebelum rawatan dan selepas rawatan. Mudah-mudahan kita mendapat hidayah dari testimoni ini.

amira1

amira2

Firman Allah S.W.T mafhumnya: “Berdoalah kepadaKu nescaya Aku perkenankan Doa kamu”.

ADIK AZHARUL ~ PUTUS URAT BAHU

Adik Azharul Kini Ceria

Adik Azharul Kini Kembali Ceria

Adik Azharul mengalami kecederaan akibat kemalangan motosikal. Beliau telah disahkan lumpuh oleh pakar perubatan dan tidak dapat menggerakkan tangan serta lemah anggota badan. Tetapi segalanya berubah setelah beliau mendapat rawatan terapi di Pyracosmic serta mengamalkan terapi air PYRA ENERGY WATER dan PYRA VIBRATION OIL. Kini beliau sudah pulih spenuhnya, kembali menunggang motorsikal dan mampu bekerja.

azharul1

azharul2

Firman Allah S.W.T : “Dan KAMI jadikan daripada air, segala sesuatu yang hidup” ( Surah Al-Anbia, ayat 30 )

PUAN HAYATI ~ KENCING MANIS

Pn Hayati Selepas Rawatan

Pn Hayati Selepas Rawatan

Puan Hayati dari Telok Gong menderita penyakit kencing manis yang kronik selama 5 tahun sehingga doktor menyarankan beliau agar kaki dipotong. Pertemuan dengan Dr Ahmad Lothfi Ibrahim setelah disarankan oleh Puan Suriana banyak merubah kehidupannya kini. Setelah menjalani rawatan terapi PYRA ENERGY WATER, menggunakan Sabun Kelapa Dara dan Limau Purut serta menyapu PYRA VIBRATION OIL, kesannya amat menakjubkan. “Sekarang saya boleh pakai kasut dan berjalan sperti biasa”. Beliau amat bersyukur dan berterima kasih kepada Pyracosmic. Alhamdulillah…

hayati1

hayati2

Dato' Seri Harussani

Dato' Seri Harussani

DATO’ SERI HARUSSANI BIN HJ. ZAKARIA

LEMAH TUBUH BADAN

“Sebelum ini tubuh saya lemah, hilang selera makan serta tidak kuat untuk berjalan. Alhamdulillah selepas mendapatkan rawatan daripada Dr. Lothfi, mengamalkan PYRA ENERGY WATER, PYRA VIBRATION OIL dan PYRA CAFE, kini saya berasa lebih sihat, bertenaga, selera makan saya bertambah dan mampu berjalan sendiri tanpa perlu dipimpin lagi.”


TESTIMONI PERTAMA

PEMBEDAHAN JANTUNG TIDAK JADI DILAKUKAN!!!
Puan Tiawan dari Bangi telah lama mengidap sesak nafas dan sakit di bahagian dada. Apabila beliau merujuk kepada pakar, beliau dikehendaki menjalani pembedahan bagi membetulkan saluran di bahagian jantung yang menelan belanja 20 ribu ringgit. Tetapi segalanya berubah apabila beliau mengamal meminum air PYRA ENERGY WATER. Doktor yang merawat mengesahkan bahawa puan Tiawan tidak perlu menjalani pembedahan jantung tersebut!!!
PUAN TIAWAN – “syukur kepada Allah”


TESTIMONI KEDUA

PULIH DARI KENCING BERDARAH !!!
“Kerana meminati ilmu tenaga dalaman, saya telah mengikuti satu kursus yang kononnya boleh menjadikan saya kebal. Salah satu ujian yang diadakan adalah memakan kaca lampu kalimantan. Tanpa banyak soal, saya memakan kaca lampu tersebut. Tak lama selepas itu kencing saya mula berdarah!! Pelbagai rawatan telah saya lalui. Doktor yang merawat saya telah memasukkan kamera ke dalam zakar saya sebanyak dua kali…Saya menanggung azab yang amat sangat. Keadaan ini telah belarutan selama setahun, sehinggalah saya diperkenalkan kepada Dr Ahmad Lothfi Ibrahim. Beliau menyuruh saya meminum 2 botol air PYRA ENERGY WATER yang telah didoakan. Dari hari itu sehingga ke hari ini, saya kembali normal dan doktor pakar telah mengesahkan yang saya sihat sepenuhnya.”
ENCIK HAZWAN – “jangan jadi macam saya”


TESTIMONI KETIGA

BEBAS DARI FIBROID !!!
“Kami terpaksa membuang rahim puan” itulah kata-kata yang tidak dapat saya lupakan apabila saya disahkan mengidap penyakit fibroid berukuran 10cm. Pelbagai usaha dan rawatan, baik cara moden mahupun tradisional telah saya cuba, namun tiada perubahan. Pencarian saya tidak berakhir di situ, kerana pada tahun 2006 saya telah melakukan rawatan Alternatif bersama Dr Ahmad Lothfi.Beliau juga menyarankan saya mengamalkan meminum air PYRA ENERGY WATER. Alhamdullillah saya disahkan bebas dari Fibroid dan pembedahan membuang rahim tidak jadi dilakukan.
PUAN NIK HAPSAH – “alhamdulilah saya kembali bertenaga”


TESTIMONI KEEMPAT

BERJALAN SEMULA SETELAH LUMPUH SEKIAN LAMA !!!
Puan Ramlah merupakan seorang ahli perniagaan yang berjaya, tetapi segalanya berubah apabila beliau terlibat dalam satukemalangan jalan raya. Beliau mengalami patah tulang belakang. Kecederaan beliau amat parah dan mengakibatkan Puan Ramlah lumpuh separuh badan dari pinggang ke kaki. Pelbagai rawatan telah dilakukan namun gagal. Beliau telah terlantar selama 2 tahun. Melalui seorang kawan, beliau telah diperkenalkan dengan kaedah Rawatan Terapi Air. Setelah mengamalkan meminum air PYRA ENERGY WATER dan sapuan minyak PYRA VIBRATION OIL, kini Puan Ramlah dapat berjalan dan bergerakmalah dapat berniaga di kedai mini miliknya. ”rakan-rakan saya amat terkejut melihat saya berjalan semula”. Benarlah firman ALLAH “berdoalah kepadaku, nescaya aku perkenankan doa kamu”.
PUAN RAMLAH – “dulu akak tak boleh duduk pun, sekarang alhamdulilah segalanya kembali pulih sediakala”


TESTIMONI KELIMA

ADIK INA MENDERITA PENYAKIT KAYAP
Adik Ina dari Ipoh diserang penyakit kayap yang kronik. Ibu beliau telah mencuba pelbagai cara namun gagal, tetapi selepas menyapu PYRA VIBRATION OIL yang diberi oleh seorang rakan, anak beliau semakin pulih dan dalam tempoh dua hari kayap tersebut kering dan pulih seperti sediakala. 


TESTIMONI KEENAM

MASALAH SEMBELIT YANG KRONIK
Puan Siti Norazlinna dari Kuala Lumpur mengalami masalah sembelit yang kronik serta kitaran haid tidak menentu. Selepas menggunakan PYRA ENERGY WATER dua gelas setiap pagi pembuangan air besar kembali normal. Dalam tempoh seminggu sahaja, saya kembali sihat seperti dahulu. Begitu juga dengan ulser mulut, saya sapu dengan minyak PYRA VIBRATION OIL Alhamdullillah pulih. Saya amat bersyukur pada Allah.


TESTIMONI KETUJUH

SAKIT TULANG BELAKANG
Encik Mohd Jeeplus dari Puchong sering ke klinik untuk mendapatkan rawatan kerana sakit tulang belakang serta tidak mampu untuk berdiri dengan tegak. Badan beliau sering sakit-sakit. Selepas mengunakan PYRA VIBRATION OIL dan mengamal terapi air tenaga PYRA ENERGY WATER, beliau sudah mampu berdiri lama dan sakit di bahagian tulang belakang kembali pulih dan berasa lebih ceria.


TESTIMONI KELAPAN

PENYAKIT BATU KARANG, ‘SLIP DISC’, HATI BENGKAK
Menderita penyakit batu karang yang kronik. Beliau dinasihat mendapatkan rawatan di Pyracosmic. Dengan izin Allah pulih setelah 3 hari mengamalkan minum air PYRA ENERGY WATER.

Energy Water PYRA Slim Cosmetics PYRA Cafe Vibration Oil

“BANGKITKAN KUASA DALAMAN ANDA. JADILAH MANUSIA
YANG BERJIWA BESAR DAN
BERJAYA MENCAPAI CITA-CITA”

One response

6 10 2009%d bloggers like this: