Produk

Produk & Perkhidmatan yang ditawarkan di PyraCosmic termasuklah :

Klik pada pautan di bawah untuk maklumat lanjut

Dalam kehidupan sehari-hari, kita tidak lepas daripada menghadapi tekanan dan juga penyakit. Di PyraCosmic kami mempunyai kaedah dan cara untuk membantu anda. Sebagai contoh, Riadah Pernafasan yang diadakan setiap dua kali seminggu di Akademi  dapat meningkatkan tahap kesihatan.

Disamping kesihatan, ianya juga dapat mengeratkan hubungan kekeluargaan kerana kami menggalakkan Ibubapa membawa anak-anak mereka menyertai aktiviti Riadah Pernafasan ini. Kini Riadah Pernafasan lebih popular dengan nama Riadah Keluarga Atau ‘Family Auting’ di kalangan ahli-ahli.

Program-program yang ditawarkan seperti di atas adalah suatu bentuk program latihan yang dapat membantu menyelaraskan minda, tubuh, rohani, emosi serta pernafasan. Program ini juga dapat memberi satu pengalaman serta kesan yang luar biasa dalam kita melayari kehidupan yang serba mencabar pada hari ini.

Di akhir kursus, anda akan diuji sejauh manakah pencapaian anda mengolah tenaga dalam Aura Hikmah Sejati ini. Kursus komprehensif ini melengkapkan anda dengan segala pengetahuan asas dan latihan, sekaligus anda dapat merasai dan menyaksikan keupayaan diri mengolah Tenaga Dalam Aura Hikmah Sejati.

Tidak kira siapa anda… anda mampu melakukannya.

PyraCosmic juga memberi rawatan bagi membantu pelbagai jenis masalah penyakit samada fizikal mahupun spiritual. Cara rawatan yang digunakan adalah dengan menggunakan tenaga dalam dan getaran.

Sertai kursus anjuran PyraCosmic. Antara faedah yang akan anda perolehi :

  • Pengubatan diri dan orang lain
  • Melariskan perniagaan sendiri dan orang lain
  • Pertahanan diri dan keluarga terhadap serangan fizikal dan spritual
  • Membuang tabiat-tabiat negatif diri
  • Mengurangkan stress terlampau
  • Kesimbangan Minda, Tubuh, Rohani, Emosi & Pernafasan
  • Kesejahteraan sel dan peningkatan AURA
  • Rahsia Kesihatan & Kecantikan Tradisi Nusantara
  • Pengisian & Pengijazahan

PyraCosmic juga mempunyai rangkaian produk kesihatan yang terbukti berkesan. Produk-produk PyraCosmic kebanyakannya berasaskan gelombang kosmik dan tenaga piramid dan oleh sebab itu produk tersebut berbeza daripada produk lain dari segi kesan keseluruhan, samada ia serta-merta atau kesan jangka panjang, tahap kepuasan dan jumlah manfaat yang menanti pengguna.

Senarai Rangkaian Produk PyraCosmic (klik pada pautan di bawah):

pengiktirafan

Energy Water PYRA Slim Cosmetics PYRA Cafe Vibration Oil

“BANGKITKAN KUASA DALAMAN ANDA. JADILAH MANUSIA
YANG BERJIWA BESAR DAN
BERJAYA MENCAPAI CITA-CITA”
%d bloggers like this: