Ebook

PANDUAN PELABURAN EMAS

Rahsia Pelaburan Emas

Rahsia Pelaburan Emas

Harga : RM 80.00

Kebanyakan kita hanya mengetahui emas hanya sebagai bahan perhiasan semata-mata. Bila ada barang kemas, apa yang kita tahu adalah jual, gadai dan beli semula. Dan ramai juga golongan wanita kita berlumba-lumba mengumpulkan emas demi menunjukkan kemampuan dan kehebatan kewangan mereka. Yang sakitnya adalah, poket suami mereka! Sehinggakan ada yang sanggup berhutang untuk memiliki barang kemas. Bila wang tiada, mulalah emas yang asalnya dibeli dengan harga yang mahal dijual dengan harga yang lebih rendah ataupun anda mendapat keuntungan yang sedikit apabila dijual atau digadai di tokey-tokey pajak gadai. Dapatkan ebook ini sekarang!

Inilah sering dialami oleh kebanyakan dari masyarakat kita terutamanya kaum Melayu. Bukan maksud saya bahawa anda tidak perlu memakaikan emas pada kaum isteri, tetapi anda perlu tahu bagaimana caranya. Dengan barang kemas di tubuh wanita, sebenarnya ianya boleh dimanipulasikan dengan lebih efisyen dan  bermanfaat. Sebenarnya, dengan emas, kita mampu menambah sumber kewangan kita jika kita tahu caranya. Bukan barang kemas saja tetapi berbagai-bagai bentuk/jenis emas yang boleh dijadikan sumber kekayaan kita pada masa sekarang dan juga pada masa hadapan. Bagaimana caranya? Caranya tidak lain tidak bukan adalah dengan pelaburan emas. Dapatkan ebook ini sekarang!

Sebelum saya membaca ebook Emas-Emas Yang Hilang ini, jujur saya katakan bahawa pengetahuan saya mengenai emas adalah ‘zero’ dan saya agak kurang berminat untuk mendalami bidang pelaburan emas ini pada mulanya. Namun setelah membelek setiap helaian ebook ini,saya amat terkejut dan merasa kesal yang amat sangat kerana tidak mengetahuinya dari dulu lagi.

Ternyata ebook ini membuka mata saya mengenai betapa untungya kita melabur dengan emas ini, tak payah bersusah payah hanya beli,anda simpan dan tiba masa yg sesuai anda jual dan senang-senang je anda untung! Mungkin anda meragui kata-kata saya dan saya tak salahkan anda berfikiran begitu sebab saya pun macam anda jugak dulu,tetapi percayalah jika anda beri kesempatan pada diri anda untuk membaca ebook ini anda akan merasakan pelaburan membeli ebook ini yang bernilai RM80 amat berbaloi sekali,kerana ilmu yang dicurahkan oleh penulisnya amat “mahal’ dan tak ternilai.Beli dan baca lah ebook ini nescaya kilauan emas tak mungkin dapat anda sangkalkan lagi. Dapatkan ebook ini sekarang!

PANDUAN AMALAN DOA PENGASIH

Himpunan Doa Pengasih

Himpunan Doa Pengasih

Harga : RM 37.00

Belum ada yang buat ebook doa-doa pengasih ini. Kalau ada pun bukan yang dihimpunkan lengkap seperti yang penulis lakukan. Jadi ebook doa-doa pengasih ini merupakan satu usaha yang bagus dan insyaAllah mendapat sambutan lagi-lagi untuk para usahawan, anak-anak, suami dan isteri yang memerlukan doa-doa harian untuk memutikkan perasaan sayang di dalam hati setiap insan. Dapatkan ebook ini sekarang!

Ebook ini sangat bermanfaat untuk dimiliki tidak mengira usia…asalkan tahu membaca:) Kadang kadang kita terlupa betapa pentingnya doa-doa tersebut untuk diamalkan. Jadi dengan adanya ebook ini, mudah untuk kita mencari panduan untuk lebih disayangi oleh orang lain mengikut landasan yang betul.. insyaAllah.

Ebook setebal 53 muka surat ini mengandungi koleksi 26 doa pengasih yang boleh diamalkan oleh sesiapa saja untuk tujuan dikasihi & disayangi. Doa doa ini memang telah terbukti berkesan dengan izinNya, & dieksperimenkan oleh masyarakat Melayu dahulu.

Anda mungkin bertanya sama ada doa ini mengandungi elemen yang bertentangan dengan syara’. Saya ingin menegaskan bahawa ayat & himpunan doa yang terkandung dalam buku ini kebanyakannya bersumberkan ayat ayat suci al Quran, selawat ke atas nabi, & beberapa doa yang diamalkan oleh para guru agama. Dapatkan ebook ini sekarang!

Ebook ini sama sekali tidak melibatkan…

1. Unsur unsur khurafat
2. Pemujaan terhadap wali, kubur atau seumpamanya
3. Menyalahi akidah
4. Atau apa apa yang dilarang dalam Islam

PANDUAN PERTOLONGAN CEMAS

Selamatkan Nyawa Insan Tersayang

Selamatkan Nyawa Insan Tersayang

Harga : RM 35.00

Malang tidak berbau, dan kita harus bersiap sedia menghadapinya. Sediakan payung sebelum hujan. Memiliki Ilmu Pertolongan Cemas adalah bererti anda memiliki ‘Knowledge for Life’, ianya tidak akan lapuk ditelan zaman.

Lalui hari esok dengan penuh keyakinan dan semangat untuk menjaga diri dan orang yang tersayang. Jangan biarkan mereka pergi akibat kebuntuan dan kelewatan anda anda untuk bertindak. Dapatkan ebook ini sekarang!

PANDUAN BERHENTI MEROKOK

Bebaskan Diri Anda Dari Merokok

Bebaskan Diri Anda Dari Merokok

Harga : RM 30.00

Anda tidak tahu apa sebenarnya yang terjadi pada paru-paru anda ketika ini, warna apakah ia… kerana ia berada dalam tubuh anda. Kalaulah anda boleh membelah dada dan melihat keadaannya, pasti ia menggerunkan. Semua perokok yang sudah disahkan doktor bahawa mereka telah menderita penyakit kronik akibat ketagihan rokok, jika diberi peluang untuk berhenti dan sihat semula seperti sediakala pasti akan memilih   ambil peluang itu. Anda mempunyai peluang itu hari ini! Dapatkan ebook ini sekarang!

PANDUAN MENGUBAH DIRI ANDA MENJADI MAGNET PENARIK REZEKI

Rahsia Tertinggi Minda Kekayaan Terbongkar!

Rahsia Tertinggi Minda Kekayaan Terbongkar!

Harga : RM 50.00

Ebook Magnet Rezeki ini telah membuka mata saya kepada dunia yang penuh dengan kemungkinan. Linn telah memberikan banyak sebab mengapa seseorang itu gagal. Bukan itu sahaja, beliau juga menyertakan bukti-bukti yang kukuh agar sebab-sebab yang ditunjukkan dapat diterima akal.

Selain itu, analogi yang digunakan amat berkesan. Saya yakin analogi ini dapat memudahkan pembaca-pembaca memahami konsep-konsep dalam buku ini dengan lebih mendalam lagi.

Peta Kesedaran atau Map of Consciousness yang ditunjukkan dalam Bab 10 iaitu Getaran minda membolehkan saya membandingkan perasaan saya melalui jadual yang disediakan. Dengan cara ini, saya dapat mengawasi serta mengenali perasaan saya dengan lebih dekat lagi.

Linn telah berjaya menjelaskan konsep-konsep yang sukar dalam bahasa yang mudah difahami agar ia dapat dimanfaatkan oleh setiap orang. Sekiranya anda sudi mengikut langkah-langkah yang ditunjukkan, saya jamin rezeki sudah berada dalam tangan anda.

Ebook ini mesti dibaca oleh setiap orang yang bukan sahaja inginkan kekayaan tetapi hendakkan kejayaan. Dapatkan ebook ini sekarang!

PANDUAN HIDUP SIHAT & CERGAS

Tips Sihat Sepanjang Masa

Tips Sihat Sepanjang Masa

Harga : PERCUMA

Dapatkan panduan menjaga kesihatan secara PERCUMA terus ke emel anda tanpa perlu mengeluarkan sebarang kos!. Kenali simtom-simtom penyakit kronik. Panduan  ini akan membantu anda memiliki kesihatan yang LEBIH baik dan cergas selalu. Dapatkan ebook ini sekarang!

CERITA RAHSIA KEJAYAAN IM MALAYSIA

Ketahui Kisah Top IM Malaysia

Ketahui Kisah 14 IM Malaysia

Harga : PERCUMA

Pernahkah anda terfikir bagaimana IM seperti Gobala, Patric Chan, Zamri Nanyan dan Edmund Loh boleh berjaya di dalam perniagaan internet mereka?

Adakah anda pasti bahawa anda sedang mengikut arus perjalanan yang betul sebagai seorang IM seperti mereka? Bacalah pendedahan yang telah dibuat ini berdasarkan pengakuan kisah suka duka mereka! Dapatkan ebook ini sekarang!

PANDUAN BUAT DUIT DI INTERNET

Mulakan Perniagaan Internet Anda Hari Ini

Mulakan Perniagaan Internet Anda

Harga : PERCUMA

Memulakan perniagaan internet bukanlah sukar seperti yang disangka. Terdapat ribuan orang yang telah menjana pendapatan yang lumayan dari internet walaupun mereka hanya melakukannya secara sambilan(part time). Terdapat banyak cara untuk buat duit melalui internet hanya dari rumah. Dapatkan ebook ini sekarang!

Energy Water PYRA Slim Cosmetics PYRA Cafe Vibration Oil

“BANGKITKAN KUASA DALAMAN ANDA. JADILAH MANUSIA
YANG BERJIWA BESAR DAN
BERJAYA MENCAPAI CITA-CITA”

Advertisements%d bloggers like this: