PROMOSI RAYA!

4 09 2009

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Daripada PC : Wanzpyra

No Tel : 019-2737369
Tarikh : Jumaat, 04 September 2009
RE: Bagaimana ingin menjaga kesihatan setiap hari dengan mudah?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته dan salam sejahtera,

Adakah anda kini mempunyai masalah kesihatan? Atau anda sudah rasa tidak sedap badan dan merasakan kehidupan sekarang tidak lagi seperti dahulu? Di mana 4-5 tahun lepas tubuh badan masih terasa gagah dan bertenaga. Ya, sihat dan cergas! Satu nikmat dan kebahagian yang hakiki anugerah Ilahi.

TESTIMONI PERTAMA

PEMBEDAHAN JANTUNG TIDAK JADI DILAKUKAN!!!
Puan Tiawan dari Bangi telah lama mengidap sesak nafas dan   sakit di bahagian dada. Apabila beliau merujuk kepada pakar, beliau dikehendaki menjalani pembedahan bagi membetulkan saluran di bahagian jantung yang menelan belanja 20 ribu ringgit. Tetapi segalanya berubah apabila beliau mengamal meminum air PYRA ENERGY WATER.. Doktor yang merawat mengesahkan bahawa puan Tiawan tidak perlu menjalani pembedahan jantung tersebut!!!

PUAN TIAWAN – “syukur kepada Allah”

Realitinya, Pelbagai Penyakit Bersiap Sedia Untuk Menyerang Anda!
Lebih Baik Mencegah Sebelum Kena! – Memperkenalkan Penemuan Terbaru
Formulasi Prof. Dr. Ahmad Lothfi Ibrahim (Pengasas & Pengerusi PyraCosmic)
Sistem Penapis Air Pyra Energy Water Berasaskan Sains & Al-Quran, Teknologi Terkini di Pasaran

Ayuh kita renungi fakta ini:
“Setiap saat tubuh kita semakin lemah melawan penyakit. Tubuh anda sering diserang pelbagai bakteria, virus, patogen yang terdapat di udara, makanan, minuman dan tempat kita tinggal. Paling malang, seringkali anda ‘kalah’ dalam melawan penyakit yang menyerang.” Itulah fakta yang perlu anda telan walaupun pahit dan itulah hakikat sebenar kehidupan apabila usia anda semakin meningkat. Namun, ini tidak bererti orang yang masih muda terselamat daripada terkena sebarang penyakit. Anda juga akan terkena tempiasnya!

TESTIMONI KEDUA

BEBAS DARI FIBROID !!!
“Kami terpaksa membuang rahim puan” itulah kata-kata yang tidak dapat saya lupakan apabila saya disahkan mengidap penyakit fibroid berukuran 10cm. Pelbagai usaha dan rawatan, baik cara moden mahupun tradisional telah saya cuba, namun tiada perubahan. Pencarian saya tidak berakhir di situ, kerana pada tahun 2006 saya telah melakukan rawatan Alternatif bersama Dr Ahmad Lothfi.Beliau juga menyarankan saya mengamalkan meminum air PYRA ENERGY WATER. Alhamdullillah saya disahkan bebas dari Fibroid dan pembedahan membuang rahim tidak jadi dilakukan.

PUAN NIK HAPSAH – “alhamdulilah saya kembali bertenaga ”

Sistem Pyra Energy Water

Sistem Pyra Energy Water (PEW)

Pyra Energy Water – Satu Sistem terkini yang mudah diselenggara. Gabungan teknologi daya kosmik. Ia mampu memberi sinar dan kehidupan yang lebih sihat dan bermakna untuk anda sekeluarga.

Pyra Energy Water mengandungi tenaga Kosmik Piramid yang diserap dari getaran kosmik semesta, juga getaran-getaran warna alam yang terdapat di dalam cahaya solar. Ianya diperkaya dengan unsur-unsur mineral yang amat diperlukan oleh minda, tubuh serta sebagai keperluan harian lain.

Mengapa bayar lebih? Harga Pyra Energy Water ini amat berpatutan. Jangan tunggu lagi, Jagalah kesihatan diri anda dan keluarga anda hari ini juga!

RM1699.00 Sem. M’sia
RM1799.00 Sbh & Swk

Untuk anda yang bertindak sekarang… Hanya….

beli_buttonRM1399.00 Sem. M’sia
RM1499.00 Sbh & Swk

..Oh ya, lebih baik anda bertindak sekarang sebelum pihak syarikat  menaikkan harga ini menjadi RM1699 semula – harga asal PEW. Anda dah pun jimat RM300! Banyak tu… duit RAYA untuk anda. Dan jangan lupa, TAWARAN INI TERHAD sehingga 15 Oktober 2009 ini sahaja dan harga kembali kepada asal selepas tawaran ini tamat. Jadi apa tunggu lagi?

PENGIKTIRAFAN DARI BADAN-BADAN BERTAULIAH

pengiktirafan2

Yang Ikhlas,

W@nzPyr@
wanzpyra.wordpress.com

p/s: Saya pasti anda cuba menangguh untuk membeli produk ini dengan alasan kesihatan bukanlah perkara yang penting. Ya, kesihatan bukanlah perkara penting bagi orang yang belum pernah mengalaminya. Cuba anda tanya pesakit-pesakit yang terlantar dihospital, pastinya mereka akan mengatakan kesihatan merupakan harta yang paling berharga di dunia. Usah berlengah, dapatkan sekarang!

pp/s: Oh ya, produk ini juga dapat dihadiahkan kepada kedua orang tua anda yang saya rasa pastinya mereka SANGAT gembira bila menerima hadiah istimewa daripada anda menjelang hari RAYA Aidilfitri ini. Tempah sekarang.

ppp/s: Lagi maklumat berkenaan PEW? Klik disini..

Energy Water PYRA Slim Cosmetics PYRA Cafe Vibration Oil

“BANGKITKAN KUASA DALAMAN ANDA. JADILAH MANUSIA
YANG BERJIWA BESAR DAN
BERJAYA MENCAPAI CITA-CITA”

Advertisements

Tindakan

Informasi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: